38 gedachten over “Bevroren herfstcompositie

 1. Pingback: Smeltend ijs | Afanja's Weblog

 2. Mooie foto’s, Afanja.
  Ik moest van de week aan de vogelbadjes denken: mijn vader maakte altijd een stellage met een waxinelichtje eronder, zodat het water niet kon bevriezen.
  En ook nog iets, dat de vogeltjes niet konden badderen, maar alleen drinken.
  Zo lief van hem…

  Groetjes!

  Geliked door 1 persoon

  • Bij vorst zijn de beide vogelbadjes al snel bevroren, daarom zorg ik dan een paar maal per dag dat er vers water in een kleiner schaaltje zit. Heb ik zojuist ook weer gedaan, want de badjes zijn ook nu weer hard bevroren.

   Like

  • Klopt, Zem, het ijs was weliswaar wat minder dik dan in december, maar beide badjes waren weer bedekt met ijs. Omdat een merel vanmorgen rond 10 uur water zocht, heb ik een kleiner schaaltje met verse water klaar gezet. Ook daar lag zojuist alweer een heel dun vliesje ijs over.
   Het is in ieder geval weer een prachtige dag.

   Like

Reacties zijn gesloten.