Uit de doka (4)

Vandaag sluit ik deze korte serie ‘Uit de doka’ af met een tegenlichtfoto die ik in 1994 heb gemaakt in één van mijn favoriete kastelen, de ruïne van Chateau de Bonaguil bij de Franse stad Fumel. Chateau Bonaguil (Google Maps) is wat mij betreft het ultieme voorbeeld van een vrijwel onneembare middeleeuwse burcht …

19 gedachten over “Uit de doka (4)

  1. Bij het zien van imposante burchten zoals deze zal menig jongenshart wel dromen van dappere ridders en laffe roofridders ! En welke man is in zijn hart geen kleine jongen gebleven hé 😉 Je tegenlicht foto versterkt dat ‘dappere ridder’ gevoel vind ik !

    Geliked door 1 persoon

    • We zijn er in de loop der jaren verschillende keren geweest. Het is echt een burcht zoals we die als kind leerden kennen van Floris en andere ridderverhalen. Ik zal er nog wel eens wat kleurenfoto’s van publiceren.

      Like

Reacties zijn gesloten.