Toegift – ijsvogels op video

Ik kon het niet laten om tussen het fotograferen door ook nog even een korte video-opname van de twee ijsvogels te maken. Omdat we in de auto zaten moest ik dit uit de losse hand doen. Daarbij had ik beter vooraf even een wat comfortabelere positie kunnen zoeken, dat was de stabiliteit van het beeld ten goede gekomen. Maar goed, dat heb ik dus niet gedaan, maar met een paar ‘knipjes’ is het toch wel de moeite waard, hoop ik.

Afijn, het gaat uiteindelijk om de beleving, en die was fantastisch …

41 gedachten over “Toegift – ijsvogels op video

    • Ja, het valt allemaal niet mee.
      Dankjewel, Dirk. Zelf ben ik nog niet echt tevreden over de beeldkwaliteit. Vanmorgen heb ik een paar korte, wat stabielere video-opnamen van één van ijsvogels kunnen maken. En een groot aantal mooie foto’s. Het was lekker zonnig, en dat komt de kleuren echt ten goede. 🙂

      Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.