Terug naar de tuin

Na de opwinding vanwege de ijsvogels lijkt het me goed om eerst even wat tot rust te komen in de tuin. Daar is het een stuk rustiger sinds de merels zijn uitgevlogen …

Maar met wat geluk is er af en toe ook nog wel eens een ander vogeltje te zien in onze tuin. Nu het roodborstje weer is vertrokken naar noordelijker oorden, is het pimpelmeesje mijn favoriet …

Vaak is hij me te snel af om hem te fotograferen, maar de afgelopen tijd heb ik hem toch in verschillende poses en omstandigheden in beeld kunnen vangen …

29 gedachten over “Terug naar de tuin

    • We zijn nogal eens geneigd om de vogels rond huis te vergeten, denk ik. En dat is jammer, want ze zijn eigenlijk allemaal mooi genoeg voor een korte of langere fotosessie. Morgen heb ik er een paar van de mussen rond huis. Als dit soort foto’s aanstekelijk werkt, dan is dat alleen maar mooi. 🙂

      Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.