Overvallen door een bui

Na de fotosessie met de dansende bomen had ik ongeveer een derde van de afstand naar de auto afgelegd, toen ik ter hoogte van het Alddjip (Google Maps) toch nog een paar minuten te vroeg werd overvallen door een pittige bui. Er restte me weinig anders dan de stap er even flink in te zetten. De laatste hagelstenen zakten op de voorruit naar beneden op het moment dat ik de auto bereikte …


Met een kleine omweg ben ik vervolgens huiswaarts gereden, zodat ik onderweg nog wat foto’s kon maken van de bui die ik net op mijn dak had gehad …

Maar eerlijk is eerlijk, daarbij ben ik wel tot de conclusie gekomen, dat ik de laatste jaren eigenlijk teveel een mooi-weer-fotograaf ben geworden. Dat was in de beginjaren van mijn blog wel anders, maar ja … tiden hawwe tiden

43 gedachten over “Overvallen door een bui

 1. Die wolken zijn we een plaatje zeg, de natte ruit vind ik mooi gezien! Ook ik ben een mooi weer fotograaf (echt net meer op de fiets!) maar heb nog altijd zo’n wegwerp poncho in mijn cameratas. Ik ben daar geen fan van maar het is beter dan natregenen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Je eerste foto is zo wel een kunststukje geworden.
  Men zegt dat een mens iedere 7 jaar verandert. Misschien dat je in die 7 jaar bent verandert van een slecht-weer-fotograaf in een mooi-weer-fotograaf. 😉
  Hoe dan ook je fotoserie van de weidsheid met mooie luchten is een genot om naar te kijken.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ook hier is het hetzelfde Jan, als het nat is heb ik de neiging van geen poot buiten te zetten, onze hond is net hetzelfde. Als ik de deur opendoe en het is nat, dan haalt ze haar neus op en draait terug naar vanwaar ze kwam. Slimme hond, heeft ze van haar baasje 🙂

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.