We dalen weer af

Zodra je ergens op een hoogste punt bent aangekomen, volgt er vervolgens uiteindelijk weer een afdaling. Zo ook hier, na mijn korte pauze bij de tempel op het hoogste punt voor in de Ecokathedraal, ben ik via de onderstaande trap aan de andere kant van de heuvel weer afgedaald …


Ook hier dalen we eerst weer af naar een tussenniveau. Daar treffen we onder andere het torentje met de ronde top op de foto linksonder aan, op de foto rechtsonder lijken we een deel van de basis van een oud vestingwerk te zien …

Terwijl ik verder afdaal, vallen de schaduwen op de lange muur met de deels geelgroene stenen op. Terug op de bosbodem rijzen er aan alle kant weer stukken steen en beton omgeven met mos op …

Het zal duidelijk zijn, aan mos viel in dit al wat oudere deel van de Ecokathedraal niet te ontkomen. Het veelal frisgroene mos was kleurbepalend tussen het verder overheersende grijs en bruin van stenen en oud gebladerte op de grond …

20 gedachten over “We dalen weer af

  1. Mooie serie weer. Sommige delen in jouw fotoserie moet ik wel met eigen ogen hebben gezien. Maar door jouw foto´s en vanuit jouw perspectief vraag ik het me soms af. Of er is al iets mis met mijn kortetermijngeheugen. 😉

    Geliked door 1 persoon

  2. Het was me de vorige keer ook reeds opgevallen, maar hier prijken de mossen nog meer dan ooit tevoren. Toch nog één voordeel van de overvloedige neerslag die we kregen in de voorbije weken en maanden. Dat frisse groen zorgt voor een zeer zachte accent op de stenen constructies.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.