De narcissen houden vol

Behalve dat onze narcissen rond 10-11 maart een paar cm sneeuw te verwerken kregen, kregen ze ook een bak water over zich heen. Vorig jaar viel er in maart 9 mm regen, dit jaar was dat 93 mm. Weerspiegeld in de vijver leverde dat o.a. het onderstaande waterballet op …


Maar toen de zon zich deze week eindelijk weer eens ruim drie dagen achtereen liet zien, kregen de narcissen weer de kans om hun mooiste kant als vanouds te tonen …

Ik sluit af met een paar van de tête-a-tête narcissen tegen de achtergrond van de heksenbol …

35 gedachten over “De narcissen houden vol

  1. Dat is het mooie van de natuur. Die trekt zich nergens wat van aan, althans niet van menselijke sentimenten. Toen we het zo koud en grijs en nat vonden – die bloesems komen wel, stoïcijns. De narcis beidt gewoon zijn tijd. En kleurt als de zon.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.