22 gedachten over “Geen vis vandaag

 1. Mooi zoals je de reiger gevangen hebt, met de camera dan wel.
  Er zal vis genoeg hebben gezeten. Maar die zijn ook niet gek 🙂
  hij gaat maar ergens anders eten.

  Mooie foto’s met de weerspiegelingen.

  Like

 2. Woooohw wat spiegelt hij prachtig in het water Jan. Heel fraai! Hier schijnt de zon dus ik klooi wat in de tuin. Warm is het nog niet als de zon weg is trek ik me terug in mijn hol maar het lijkt een beetje op voorjaar.

  Like

  • Toevallig breekt de zon hier na een grijze ochtend ook even door. Ik ga ook maar even de tuin in, de voorraad vogelvoer maar weer aanvullen. Toen ik afgelopen nacht naar bed ging, lag er hier weer een laagje sneeuw, en dat zal niet voor het laatst zijn geweest deze week, vrees ik. De vogeltjes kunnen nog wel wat hulp gebruiken.

   Like

Reacties zijn gesloten.