Een libel bij de schans

Er vlogen vorige week nogal wat libellen rond bij de Blessebrugschans. Met de nadruk op ‘vlogen’, want even rustig stil zitten was er ook hier voor de meeste libellen niet bij. Slechts een enkeling wilde wel even gaan zitten voor de foto …

Deze mooie blauwe libel – een manlijke gewone oeverlibel – zocht helaas een plekje met een nogal drukke en rommelige achtergrond uit. Maar onder het motto “elke libel is er één”, heb ik toch maar getracht er het beste van te maken …
23 gedachten over “Een libel bij de schans

    • De libellen bleven ruim buiten het bereik van mijn macrolens, maar ook met de zoomfunctie is het inderdaad goed te doen. De foto’s van de libel aan de andere kant van de brug vind ik zelf nog wat mooier vanwege de zachte achtergrond. Die foto’s verschijnen hier morgen!
      Wat gaat de tijd snel, hè …

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.