Zomerprogrammering

Langzaam, héél langzaam komt mijn door de hitte van de afgelopen dagen geteisterde lichaam weer wat in zijn gewone doen. Voor een gezond mens zijn temperaturen boven de 30 ºC al moeilijk te verteren, voor mensen met MS zijn die tropische temperaturen ronduit slopend. De koele en regenachtige dag van gisteren heeft me goed gedaan, maar aangezien we de warmte ook de komende dagen nog niet kwijt zijn, zal het nog wel even duren voordat mijn energiebalans weer enigszins is hersteld …





Om het mezelf niet moeilijker te maken dan nodig is, schakel ik voorlopig maar even over op een zomerprogrammering op mijn weblog. Dat wil zeggen dat ik mezelf even geen druk opleg, niet om te schrijven en evenmin om te lezen. Laten we het er maar op houden, dat ik een paar snipperdagen neem. Kalm aan, dan breekt het lijntje niet. Op die manier kan ik de zon toch in het water zien schijnen, want mijn humeur heeft er gelukkig nog steeds niet echt onder te lijden. …




24 gedachten over “Zomerprogrammering

  1. Heel verstandig! Je legt de lat ook altijd behoorlijk hoog door elke dag een blog te maken – daar verwen je je lezers ook heeeel erg mee ;-). Ik gun je van harte een paar snipperdagen – en het mogen ook wel meer zijn dan een paar. Even niets van jezelf MOETEN.

  2. Dat is verstandig Jan. Ik voel al de problemen met mijn bloeddruk en moet mijn medicatie voor bloeddruk regelen en mijn pollenallergie in de gaten houden. Het moet voor jou nog lastiger zijn. Ik geniet toch volop van je mooie bloemen!

  3. Groot gelijk Jan. Ook voor mij mag het gerust een paar graadjes minder zijn. Ik ben dan ook veel actiever.
    Wel raar…iedereen schreeuwt om goed en beter weer en dan als de zon schijnt is het direct weer klagen dat het te warm is. 😉
    Enfin, doe het wat kalmer de volgende dagen n inspireer je op het vervolg van je blog.

    Grt-jes Peter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.