Een diagonaal lantaarntje

Het laatste juffertje dat zich tijdens mijn kuier in De Deelen liet fotograferen was een lantaarntje, een diagonaal lantaarntje …

150626-1203x

Hoewel diverse reageerders gisteren lieten weten, dat ze een voorkeur hadden voor de foto waar een juffertje in zijn geheel op stond, heb ik ook in dit geval weer wat verder ingezoomd, omdat ik die oogjes altijd zo mooi vind …

150626-1202x

19 gedachten over “Een diagonaal lantaarntje

  1. Van mij hoeft het onderwerp er niet in z’n geheel op maar een halve juffer vindt ik qua beeldvulling/compositie niet zo mooi (althans naar mijn smaak) Ik zou dan liever voor de kop en een klein stukje van het bovenlijf gaan maar ook een ”recht op de kop” standpunt kan erg mooi zijn. Ook kan je aan een compositie denken waarbij je de foto later vierkant uitsnijdt. diagonaal geeft je net even een meer speelse compositie

    Liked by 1 persoon

  2. Het is vandaag zeker Lantaarntjes-dag, ik zie net dat we vandaag met hetzelfde onderwerp komen.Het zijn onder de waterjuffers de mooist gekleurde exemplaren (vind ik). Helaas, it Skar levert op dit moment weinig foto’s op, ik ben het maar eens in de Twizeler mieden gaan proberen.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.