Lichtspel in het bos

Het gebeurt niet vaak dat ik in één logje drie foto’s in portretstand publiceer, maar vandaag ontkom ik er niet aan …

Tijdens een boswandeling bij Heidehuizen sprong dit fraaie lichtspel op een aantal bomen in het oog …

Zeg nu zelf, daar kun je toch alleen maar foto’s van maken in de portretstand …
22 gedachten over “Lichtspel in het bos

  1. Heidehuizen is naast een bosgebied ook een mini-buurtschapje van nu nog maar 3 boerderijen (ws. zijn er wellicht ivm ruilverkaveling ooit 2 afgebroken want de huisnrs. zijn 2-5-7), helaas zonder plaatsnaambordjes. Maar wel met een bijzondere of in ieder geval doordachte – want effectief gebleken – vispassage in het aangrenzende Ferbiningskanaal. Ik heb e.e.a. zojuist hier uitgewerkt: http://www.plaatsengids.nl/heidehuizen

    • Je hebt er weer een mooi artikel van gemaakt.
      Zodra de herfstkleuren in de bomen verschijnen, ga ik er – net als voorgaande jaren – zeker nog eens naar toe, dan zal ik eens kijken of ik een paar foto’s kan maken van één of meerdere boerderijen.

      • Ik dacht wellicht valt er ook nog iets bijzonders te zien aan die vistrap in het Ferbiningskanaal, maar zo te zien kun je daar met de auto niet in de buurt komen, en daarnaast zit ie waarschijnlijk toch onder water anders hebben de vissen er immers niets aan 🙂

  2. Ik ben het er maar ten dele mee eens. Een mens kijkt niet in portrait, maar ik landscape. Zelfs als een een oog dicht doet. Maar dat wil niet zeggen dat een uitsnede niet mooi kan zijn. Zelf probeer ik portrait te vermijden…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.