How time flies …

Tjongejonge, alweer een maand voorbij zonder ook maar enige activiteit op mijn weblog. Het wordt tijd dat daar weer verandering in komt. Die inactiviteit strekt zich overigens ook verder uit. Mijn leven is de laatste maanden vooral getekend door vermoeidheid. Als ik nu niet oppas, dan vrees ik dat die vermoeidheid langzaam over dreigt te gaan in luiheid, en dat kan toch niet de bedoeling zijn. Hopelijk kan het bloggen me binnenkort weer aanzetten tot het ontplooien van wat meer activiteit …

170811-1501x

In het vorige logje vertelde ik dat Tijmen en Pepijn een paar dagen bij ons logeerden. Een week of vier later hadden wij het genoegen om bij hen te logeren. Omdat de jongens in april zijn verhuisd – samen met hun ouders Nils en Marianne, dat gelukkig wel – vroegen Nils en Marianne ons of we in het nieuwe huis een weekendje op de jongens èn hun nieuwe aanwinst Oskar wilden passen …

170916-1844x

Dat idee sprak ons wel aan, want ze hebben echt een prachtige nieuwe stek gevonden. Ik had in april meteen al gezien dat ik daar bij de juiste omstandigheden niet snel uitgekeken zal raken. Dat kwam in dit weekend meteen goed van pas, want het weekend van de jongens was goeddeels gevuld met diverse activiteiten buitenshuis en verder vonden die bengels het vooral leuk om pake wat te plagen tijdens het fotograferen … 😉

170916-1845x

Morgen meer over deze voor mij absoluut uitdagende locatie.

15 gedachten over “How time flies …

 1. Zoals je ziet aan de reacties zijn we je niet vergeten. Ik vind het ook heerlijk om met mijn kleindochter op te trekken. Ik ben benieuwd naar je volgende stukje. Ik ben blij dat je de zaken toch weer wil oppakken.

  Geliked door 1 persoon

 2. ohhh wat leuk Jan, ja ik voel aankomen dat jij hier je hartje wel op kunt halen aan het water:-)
  leuke jongens zijn het geworden en hun pup een scheet om te zien, welk ras is het geworden ?

  fijn om je weer terug te zien Jan

  Geliked door 1 persoon

 3. Heerlijke, pittig ogende kleinkinderen!
  Fijn dat jullie er een weekend konden zijn. Op een hele mooie plek, zeg je.
  Het zou leuk zijn als je het bloggen weer ging oppakken. We zien ernaar uit!
  Een hele hartelijke groet van Zem.

  Geliked door 1 persoon

 4. Wat fijn dat je weer ” online ” bent Jan….wat een prachtige stek ze gevonden hebben zullen we binnenkort beslist zien…een topje van de sluier heb je al geligt…fijn weekend Jan.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.