En nu weer verder …

Het was de afgelopen weken eigenlijk wel lekker bloggen met die vakantie op Terschelling nog vers in het geheugen en enkele honderden foto’s in het archief. Eigenlijk zou ik de draad nu weer enigszins normaal moeten zien op te pakken, maar dat zit er nog niet in …

Om te beginnen hebben de kleinzonen Tijmen en Pepijn besloten om de eerste dagen van mijn zestigste levensjaar op feestelijke wijze luister bij te zetten door hier maar weer eens een paar dagen te logeren. Nadat Aafje vanmorgen het ochtendprogramma voor haar rekening had genomen met Memory en andere bezigheden, ben ik vanmiddag met de mannen naar het speeltuintje getogen. Daar hebben we eerst de bal een paar maal rond laten gaan, waarna ik lekker op het bankje ben gaan zitten. De jongens vermaakten zich intussen wel …

Daar komt nog bij dat Aafje vandaag is begonnen aan de tweede helft van haar vakantie. Als de MS en de Acnes zich wat blijft gedragen zoals dat de afgelopen week het geval is, dan zullen we er na afloop van de logeerpartij van de jongens samen waarschijnlijk ook nog wel eens een dagje op uit trekken. Kortom: van enig vast ritme is vooreerst nog geen sprake, maar we vermaken ons wel. 🙂

29 gedachten over “En nu weer verder …

 1. Wij kunnen als ‘volwassenen’ nog heel wat leren van kinderen: spelen, dáár gaat het om in het leven. Nog vele jaren speelplezier voor jou gewenst!

  Like

 2. Nog van harte gefeliciteerd met de start van je 60e levensjaar. Ik wens je vooral een goed herstel toe, zodat je wat meer op stap kunt gaan!
  En wat een genieten was dat met de kleinkinderen.
  En bloggen doe je, wanneer je zin hebt en “stof” hebt.
  En de onderwerpen liggen soms dicht bij huis.
  Hartelijke groet, Zem.

  Geliked door 1 persoon

 3. Van harte gefeliciteerd Jan 👑. Geniet van je kleinkinderen. Dat blogge komt vast wel…je hebt touwens je hele vakantie al heel mooie foto’s gedeeld.
  Te hopen dat je die goede gezondheid door kan zetten.

  Geliked door 1 persoon

 4. Nog van harte gefeliciteerd met je zestigste verjaardag Jan.
  Nu het nog vakantie is kunnen jullie nog fijn van de kleinkinderen genieten.
  Het weer gaat weer de goede kant op alhoewel het voor mij ook niet te warm hoeft te zijn.
  Leuke foto’s van de jongens . Wat worden ze groot!
  Fijne dagen gewenst … zie je wel weer verschijnen.
  VEEEEL PLEZIER!

  Geliked door 1 persoon

  • Nu moet ik je toch even corrigeren, Aly. Ik schreef dat ik net aan mijn zestigste levensjaar ben begonnen, dat betekent dat ik net 59 ben geworden. Vergelijk het maar met een baby, die is na de geboorte 0, maar hij of zij zit dan wel in het eerste levensjaar. 🙂

   Geliked door 1 persoon

    • Haha, er is altijd wel iemand die erin trapt … 🙂
     Maar het is zoals je al schreef, de jaren gaan al zo snel voorbij, en dat is hier momenteel weer heel goed te zien aan de kleinkinderen. Aan die jongens kun je heel goed zien hoe snel de tijd voorbij gaat.
     Maar alsnog dank voor je felicitatie, Aly. Hopelijk wordt het ook voor jou eindelijk eens een jaar zonder gezondheidsellende, zodat je me over een jaar weer vrolijk kunt feliciteren. 😀😘

     Like

Reacties zijn gesloten.