Skywatch Friday 417

Na de passage van een bui zag ik boven de cumulonimbus wolken cirruswolken verschijnen, die door de wind uiteen werden geblazen. Een half uurtje later was er bijna geen cirrus meer te zien, en de bui was met zijn donkere basis onder de cumulonimbus in zuidwestelijke richting verder getrokken …

After the passing of a storm I saw cirrus clouds appearing above the cumulonimbus clouds, which were blown apart by the wind. half an hour later there was almost no cirrus to be seen, and the storm with its dark base under the cumulonimbus was drawn in a south-westerly direction …

180227-1514x
180227-1517x
180227-1534x

Wil je meer Skywatchfoto’s zien? Klik dan op het logo …
Wanna see more Skywatch photos? Just click the logo …

swftom

Maak er een mooi weekend van!
Wishing you all a wonderful weekend!

25 gedachten over “Skywatch Friday 417

  1. Op dergelijke luchten raak je niet uitgekeken. Mooi met die windveren.
    Jullie hadden het qua luchten daar niet beter kunnen treffen.
    Vroeger lag ik op de rug op een zwil riet naar dergelijke luchten te kijken.

    Geliked door 2 people

  2. Colombus, cirrus, ik weet het, ik weet het, heb het ooit geleerd maar eerlijk dat waren niet mijn favoriete interesses… Landen en steden wel, maar sterren, planeten en alles daarrond… Wou dat ik het nu wel wist. Sterren kijken doe ik graag vooral in Afrika waar je ze nog echt kan zien, hier moet je soms nachten wachten… Ik ga eens googelen naar je wolken!

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.