Einde zomerstop

Het heeft even geduurd, maar nu wordt het toch zo langzamerhand tijd om een eind aan mijn zomerstop te maken. Die lange stop had ik ook wel even nodig in deze lange, warme zomer. Om te beginnen dank aan allen die de afgelopen periode belangstelling en zorg toonden voor mijn gezondheidssituatie. Het warme weer heeft mijn benen weer geen goed gedaan, maar verder ben ik er aardig doorheen gerold …

180809-0950x

Het laatste deel van de warmte hebben we doorstaan in onze datsja aan de noordkant van Leeuwarden. Met water rondom is dat ook ’s zomers voorwaar geen verkeerde plek. Het levert mij echter steevast één probleem op: ik kom na elk verblijf daar met veel teveel foto’s thuis, zo ook nu weer …

180816-2106x

Tja, en waar begin je dan mee? Een mooie serie van onze trouwe vakantievriend Oskar? Of een serie van één van de vele mooie zonsondergangen? Of toch maar een fotoverslag van onze reis naar de reuzen …?

180820-1457x

En om de keuze nog wat moeilijker te maken, heb ik vanmorgen ook nog weer een mooie serie gemaakt van de lepelaars en een blauwe reiger in de Jan Durkspolder. Vandaag volsta ik met een klein voorproefje van wat er hier de komende periode zoal te zien zal zijn …

180829-1148x

33 gedachten over “Einde zomerstop

  • Nu het eerste logje weer geplaatst is, voelt het ook goed om weer het een en ander te laten zien en wat te vertellen over de afgelopen periode.
   Zoals ik hier al eerder heb geschreven, is het een feest om op huis en hond van de kinderen te passen tijdens hun vakanties.
   Hopelijk zijn jullie de zomer ook goed doorgekomen. Ik zal straks eens even bij je om het hoekje kijken. 🙂

   Like

 1. Fijn dat je er hier weer bent, Jan. Een ‘doos’ vol met foto’s daar kan ik me wel wat bij voorstellen in jouw geval.
  Het begin is al goed, het smaakt naar meer.

  P.s. ik moest zelfs mijn gegevens hieronder weer invullen, zolang was je weggeweest.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.