17 gedachten over “’t Moet even wennen

 1. Wij doen een extra trui of dikke broek aan,
  maar de dieren zijn bijna hetzelfde in de zomer als in de winter (op enkele uitzonderingen na)
  verbaas me daar wel eens over, je hebt deze reiger mooi weten vast te legen Jan.

  Geliked door 1 persoon

 2. Deze reiger ziet verkleumde eruit. Arme beestje. Wat is deze reiger heel mooi om te zien. Het was ook koud. Winter….. Ik weet niet of winter eraan komt. IK heb al koud genoeg. Jan je hebt prachtig foto’s gemaakt. Fijne avond.

  Geliked door 1 persoon

 3. Inderdaad even wennen, maar we mogen niet klagen met zo’n mooie nazomer en zonnige herfst. Nu maar richten op de gezelligheid binnen. Mooi beeld heb je gebruikt bij dit onderwerp, ik kreeg het spontaan koud toen ik de kleumende reiger zag staan. 😉
  Het kost ze meer moeite om hun kostjes bij elkaar te scharrelen. Ik heb ze hier ook alweer betrapt. Gelukkig zitten onze vissen veilig onder het net. 🙂

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.