Skywatch Friday 443

De zon scheen volop aan een strakblauwe lucht, toen ik vorige week vrijdag van huis ging. Terwijl ik een ritje over het Friese platteland maakte, was ik een kwartiertje later ineens aan alle kanten omringd mistbanken en laaghangende bewolking in. De fotoserie is op 1 plaats gemaakt, waar ik rond mijn as ben gedraaid …

The sun was shining in a clear blue sky when I left home last Friday. While I was making a ride over the Frisian countryside, I was suddenly surrounded by fog banks and low-hanging clouds. The photo series is made in one place, where I’ve been rotated around my axis …

Wanna see more Skywatch photos? Just click the logo …

Skywatch Friday

Prettig weekend!

Happy Thanksgiving & Enjoy your weekend!

35 gedachten over “Skywatch Friday 443

 1. Ohhh ja en op dat moment stond ik op een zonnedoorbraak te wachten bij een prachtig hunebed … maar nee hoor die doorbraak kwam er niet bij mij. Prachtig Jan deze serie, om superblij van te worden. De mist heeft me uiteindelijk ook veel moois gebracht gelukkig

  Geliked door 1 persoon

 2. Je bent heel hard aan het werk met je foto’s.
  Wat is de mist (nevel) toch mooi en wat een ruimte hebben jullie
  ongelooflijk in Friesland kan je ook goed zien hoe plat Nederland is.
  Mooi gefotografeerd de foto met het landbouwvoertuig is mijn favoriet.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.