Overleven ze de storm?

Van enige afstand is onze lampionplant momenteel een rommeltje …

Maar zodra je er even wat op inzoomt, dan zijn de lampionnetjes nog steeds de moeite waard. Hoe ouder ze worden, hoe fijner de nerven op de kelkjes worden. En hoe beter het oranje besje in het kelkje zichtbaar wordt …

Gistermiddag heb ik nog even wat close-ups van een aantal van de lampionnetjes gemaakt. Dat viel nog niet eens mee, want het was dan wel mooi weer, maar het was niet bepaald windstil. Of het overmorgen ook nog lukt om ze ongeschonden te fotograferen, is maar zeer de vraag. Daarvoor moeten ze eerst de storm overleven die voor morgen op het programma staat …

45 gedachten over “Overleven ze de storm?

  1. mooi details en close-up foto’s Jan, hoop voor je dat ze de komend storm gaan overleven, ze geven wel de hele week veel wind op, dus ben bang dat je het met deze overigens prachtige serie zult moeten doen to volgend jaar 🙂

    Geliked door 1 persoon

  2. heerlijke plantjes, geschapen om te fotograferen.ze zaaien zich ook naar alle kanten uit, je weet nooit waar ze een volgend seizoen opduiken.
    Vroeger heetten ze Jodenkers, wat ik best een mooie naam vind, maar dat zal wel allang niet meer mogen.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.