Salamander TV – deel 3

Eind december vorig jaar heb ik hier wat video-opnamen gepubliceerd van de salamanders in onze vijver: Salamander TV – deel 1 en Salamander TV – deel 2  Nu de eerste salamander weer is opgedoken in onze vijver, is het tijd om ook deel 3 het daglicht te laten zien. Zo’n ontspannend filmpje kan in deze coronacrisis geen kwaad, lijkt me. En dat is al helemaal het geval nu het ineens weer zo koud is Dat geeft mij bovendien de kans om me vandaag even rustig te positioneren voor de komende week.

Fijne zondag verder en veel plezier met ‘Salamander TV – deel 3’

41 gedachten over “Salamander TV – deel 3

 1. ach Jan wat mooi,
  ik laat me niet gek maken door de media.
  houdt me bezig met kaarten schrijven bloggen en wandelen, en schilderen natuurlijk hé.. vervelen doe ik mij gelukkig nooit, maar zo’n filmpje…
  dat is smullen hé… wat ben je toch een gelukkig mens als je dat zo aan huis hebt ❤

  Geliked door 1 persoon

 2. Mooie beelden, de spin ook.
  Het zijn in feite kleine beestjes maar op het filmpje lijkt het heel wat. Kalmerend als tegenhanger van de drukdoende wind.

  Ik dacht meteen terug aan de tijd dat jongens hagedissen (ander dier, lijkt er wel op) vingen. Ze braken de staarten af, soms groeide die gewoon weer aan. Keiharde kinderen

  Geliked door 1 persoon

 3. Je hebt wel mooie filmpje kunnen maken van verleden jaar. Prachtig dat deze beestje bij jou in water leven Jan. Zeker klein om te zien salamander. Mooie kleur. Muziek is echt schitterend mooi te luisteren. Ik hou wel rustig muziek Jan. 🦎

  Geliked door 1 persoon

 4. Mooi Jan, zeker ontspannend… alhoewel ik dus achterop geraak vandaag… zoals je kon lezen… Mijn schoolwerk stel ik constant uit en dat doe ik anders nooit. Ik vertrek straks voor mijn dagelijkse wandeling. Het werk kan nu nog wel een dagje wachten…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.