Onoverzichtelijke wirwar

Als het leven voor mij met mijn 1.95 m de laatste tijd al zo’n onoverzichtelijke wirwar is … Hoe moet dat dan voor deze vreemde vogel zijn, zo laag bij de grond te midden van al dat struweel …?

38 gedachten over “Onoverzichtelijke wirwar

 1. Ik had er gisteren tot 2x toe baat bij dat er lange mannen in mijn buurt waren, op gepaste afstand die iets voor mij konden pakken waar ik niet bij kon in de winkel.. met mijn 1.64…. Dus… soms is lang fijn, soms is kort fijn 😉

  PS, Jan, ik heb nu denk ik de kievit staan… toen ik jou zei dat ze misschien verhuisd zijn, dan weet je nu wat ik bedoel, ik was flabbergasted in elk geval… maar als het niet de kievit is, lees ik graag van jou wat wel dan 😉 dank je wel bij voorbaat!

  X

  Geliked door 1 persoon

 2. Het is wel handig als je lang bent. In de regel hebben mannen met lengte net wat meer uitstraling, vind ik. 😉
  Hoewel mijn moeder vroeger altijd zei over iemand die klein was: ‘Is niet erg, het meeste werk zit bij de grond’. 🙂

  Over de foto daar kan ik weinig op ontdekken, ware het niet dat ik voorkennis heb en weet dat daar een kemphaan rondscharrelde.

  Geliked door 1 persoon

 3. Moet wel verrekijker kijken. Misschien zie ik vogel broeden. Dan in de verte in rieten. Als ik goed hebt? Haha ik ben zeker 173 lang. Maar ik word ouder dan word ik kleiner. Van de week word ik 1 jaartje ouder. Groetjes,

  Geliked door 1 persoon

 4. Ja, konden we maar boven de wirwar van gebeurtenissen uitkijken en weten, wanneer het weer normaal wordt…
  Als er een vaccin is?
  Intussen oppassen en er wat van maken, zeggen we tegen onszelf.
  Hartelijke groeten van Zem.

  Geliked door 1 persoon

 5. Weer een woord bijgeleerd, met dank aan jouw woorden én google.
  Het was even zoeken, inzoomen op de laptop, en gevonden!
  En over jou weet ik ook weer wat extra. Net zo groot als mijn zoon 🙂

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.