Met egel de greppel in

Het volgende dier dat we tijdens onze kuier door Speelbos Sparjebird tegen het lijf liepen, was een reusachtige houten egel. Ook bij deze egel stond weer een bordje met een spelmogelijkheid voor kinderen …

Achter de egel waren takken over een greppel gespannen. De takken vormden een tunnel die het bos in voerde …

Terwijl ik het me gemakkelijk maakte door even lekker op de egel te gaan zitten, duurde het niet lang voordat Jetske bijna halverwege de tunnel zat …

– wordt donderdag vervolgd –

51 gedachten over “Met egel de greppel in

  • Dat klinkt goed. Ouders die zoiets realiseren voor hun kinderen hebben bij mij een streepje voor. Ik ben helemaal niet nieuwsgier hoor, maar is dat die van de schoondochter die droomt van de opbouw van een eigen ecologisch speelbos?
   Ik heb geen idee wanneer deze dieren zijn gemaakt en hoe lang ze daar in het bos staan. Kijkend naar het hout, staan ze er vast nog niet zo erg lang.

   Geliked door 1 persoon

 1. Dat is wel een hele grote die men heeft gemaakt en weer een mooi vervolg van de wandeling. Wie bang is van wat spinnen moeten maar niet door de gemaakte wilgentakken kruipen. Vind het echt hier heel educatief gemaakt.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.