Een virtuele vakantie

Het klinkt idioot, en dat is het in feite ook, maar ik kom maar niet over de vermoeidheid heen die me intussen al bijna een maand plaagt. Het lijk me het best om er eens een dag of wat op uit te gaan. Gewoon even in een andere omgeving zijn en wat zeelucht opsnuiven of zo …

Nou ja, op virtuele wijze dan natuurlijk, want echt op reis gaan is ook weer zo vermoeiend. Het goede nieuws is dat jullie er op veilige afstand van mee mogen genieten de komende tijd …

40 gedachten over “Een virtuele vakantie

 1. Ik weet niet wat er allemaal met WordPress aan de hand is moet likes met de app op de telefoon plaatsen
  moet ook steeds weer aanvinken dat ik reageer met een WordPress account.
  Bij mij hebben mijn volgers ook problemen met het onthouden van de gegevens geen idee hoe dat kan
  maar het is wat omslachtig allemaal maar ik kan wel gewoon een reactie bij je foto’s schrijven 🙂
  wat ontzettend jammer dat je niet echt op vakantie kunt gaan, maar hoplijk helpt de virtuele vakantie ook een beetje!

  Geliked door 1 persoon

 2. Neem jouw tijd Jan, ik heb jouw antwoorden her en der al gelezen, dat het lang voortsleept dit jaar, ik wens jou sterkte toe, en heel veel energie bij het beteren van jezelf. Luister naar je lichaam, meer kun je niet doen. ❤

  X

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan kalmpjes aan doen dan breekt het lijntje niet.
  En bij deze foto’s kun je toch heerlijk terug kijken en genieten.
  Zo beleef je het toch een klein beetje opnieuw.
  Volgens mij is de halve Nederlands bevolking moe.

  Jan sterkte met alles en je hebt gelukkig Aafje bij je in de buurt.

  Groetjes Erica

  Like

 4. De fotografie vond ik ook erg mooi. Zal ook wel even er heerlijk lang tussenuit willen zijn maar die vlieger gaat helaas ook niet op voor mij. Zelfs een kleine wandeling vandaag met een autorit daarbij ging niet echt naar wens maar ja wellicht ben ik ook maar gewoon een ongeduldige mens. Niet alles gaat soms als het moet maar ook dat komt net als bij jou vast weleens goed. Al heb jij dan wel wat andere klachten en ik vermoed dat we slechts moeten wachten of de vermoeidheid het ook eens zat wordt om vermoeid te wezen in ons lichaam.

  Like

 5. Zo’n mooie kleuren!
  Als het een troost kan zijn (ik neem aan van niet maar goed): ik ben al jaren moe. Sedert ik bestraald werd, wil de vermoeidheid niet meer wijken. Gisteren moest ik tijdens het koken gaan zitten, omdat ik het niet meer hield.
  Ik hoop voor jou dat je vermoeidheid mag wijken.

  Geliked door 1 persoon

  • Dankjewel. Gedeelde smart is halve smart, maar je hebt er in de praktijk vaak zo weinig aan. 😉
   Ik ben als gevolg van mijn MS ook wel vaker enige tijd (lees: een paar weken achtereen) extra moe, maar het duurt me wat te lang nu. Na twee maanden van grote inactiviteit, wil ik zo langzamerhand wel weer eens wat fotokuiertjes maken. Eerst moet het archief nog maar even uitkomst bieden.

   Like

  • Dankjewel. Het schiet niet op de laatste tijd. Mijn laatste echte fotokuier was met jullie. Ik ben wel eens vaker enige tijd extra moe, maar het duurt me wat te lang nu. Na twee maanden van grote inactiviteit, wil ik zo langzamerhand wel weer eens wat fotokuiertjes maken. Eerst moet het archief nog maar even uitkomst bieden.

   Like

  • Het is ook niet zo dat ik me er zorgen om maak, naar het is zo vervelend. Ik ben wel eens vaker enige tijd extra moe, maar het duurt me wat te lang nu. Na twee maanden van grote inactiviteit, wil ik zo langzamerhand wel weer eens wat fotokuiertjes maken. Eerst moet het archief nog maar even uitkomst bieden.

   Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.