Op de fiets

– Een virtuele vakantie 12 –

De wolkenband die op dag 1 in hoog tempo over ons heen was gedreven, had op dag 2 plaatsgemaakt voor vette grijze wolken die als een dikke deken over het eiland hingen. Na de koffie besloten we een fietstochtje te maken. Dat kon ik toen nog, mede omdat de fietsverhuurder me een uitstekende e-bike mee had gegeven …

Het eerste dat we tijdens de rit onderweg tegenkwamen was de weergeit, die leek te twijfelen of hij binnen zou blijven of dat hij toch maar de wei in zou gaan. Misschien hadden we het resultaat van zijn overwegingen even hadden moeten afwachten …

23 gedachten over “Op de fiets

 1. De gehele dag hebben we hier de zon ontvangen en het was zelfs warm op een gegeven moment. Maar dat hing er vast van af waar je op dat moment dus bent. Hier was in de Alblasserwaard dus geen wolkjes of met een weer geit want wij hadden vandaag ook weer een heerlijke tijd. Morgen dan vangt wel de regenbuien wel aan aan, dus mijn wandelschoenen of de fiets blijft met snipperdagen in de schuur staan.

  Geliked door 1 persoon

 2. Nou heb ik weer wat geprobeerd Jan, Firefox en wat schets mijn verbazing ben ingelogd bij WordPress en kan een like aan klikken
  De spelling controle van Safari werkt meestal beter, maar als dit blijft werken heeft Firefox nu de hoofdprijs gewonnen 🙂
  mooie fietsen om daar meer ond te toeren heerlijk die elektrische ondersteuning, geniet er ook elke dag van.

  Geliked door 1 persoon

  • Hopelijk blijft het op die manier werken, Bram. Garanties zijn er echter niet op dat gebied. Ik werk al zo lang ik me kan herinneren met Firefox op de pc, en dat bevalt me nog altijd prima. Maar ook daarmee had ik ooit tijdelijk dat ‘like-probleem’.

   Die week hebben we kennisgemaakt met de e-bike. Al snel daarna hebben we er voor mij één aangeschaft. Daar heb ik nog een paar jaar af en toe een tochtje mee kunnen maken. Vanaf de zomer van 2011 heb ik de e-bike voorgoed laten staan, omdat het me toch al snel teveel kracht en/of energie kostte.

   Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.