Een zee van zand …

– Een virtuele vakantie 11 –

… en heel in de verte de zee …


23 gedachten over “Een zee van zand …

 1. heel mooie kleuren en sfeer foto’s Jan
  snap er helemaal niets meer van, soms kan ik niet een smeer reageren met WordPress
  moet steeds opnieuw inloggen als dat al lukt anders ander gegevens invullen
  ook likes moet ik geven via de App op de telefoon, ben ik da alleen degene die dit soort problemen heeft?
  heb al op een forum gevraagd van wordpress zou iets met cookies of popup instellingen te maken hebben
  nooit iets gewijzigd voorheen werkt het prima, maar opeens is alles anders, heel erg vervelend allemaal
  sorry voor dit of topic verhaal, maar moest het een keer kwijt.anders delete je deze reactie maar Jan

  Geliked door 1 persoon

  • Het kan nooit kwaad om je hart even te luchten, Bram. Ik kan me voorstellen dat dit behoorlijk frustrerend wordt na verloop van tijd. Zelf heb ik de laatste tijd helemaal geen problemen met WordPress ervaren. Nou moet ik daar wel bij zeggen, dat ik nog steeds op de oude vertrouwde manier werk door mijn logje te maken in de WP-admin modus.
   Het enige wat ik wel herken, is het probleem met de ‘likes’. Die heb ik ook een tijdlang niet achter de pc kunnen geven, maar alleen via de app. Volgens mij heeft dat zich indertijd vanzelf opgelost.
   Als je wat dichterbij woonde, dan zou ik zeggen: ‘Ik kom binnenkort wel even langs, dan kijken we onder het genot van een kop koffie eens naar je instellingen. Is er geen ervaren WP-gebruiker bij jou in de buurt die even zou kunnen helpen? Ik ben bang dat ik je alleen maar sterkte wensen en hopen dat het probleem snel verholpen is.

   Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.