26 gedachten over “Een reusachtig geel logo

  1. Ik kwam er nu achter dat je de reacties bij je virtuele vakantietoer niet meer hebt uitgeschakeld. Vanwege mijn afgelopen vakantieperiode stap ik in op dit punt. Ik heb wel alles gelezen tijdens mijn vakantie en ervan genoten.
    Ik wist eigenlijk niet meer dat we tijdens die fietstocht dit weer hadden. Kijkend naar de eerste foto in deze serie dan lijkt het me heerlijk om in het vakantiehuisje onder de hete douche te stappen en dan met badjas neervleien op de bank, kacheltje aan en een lekker glas rode wijn of warm kopje thee erbij… 😉

    Als ik de gezichten zie dan zijn we toch wel een stukje ouder geworden.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.