Even bijtanken

– Een virtuele vakantie 18 –

Nat en verregend kwamen we ergens rond half twee ’s middags weer bij ons vakantieverblijf aan. En daar zijn we de rest van de middag gebleven ook, want het weer lokte geenszins om weer naar buiten te gaan. Na een warme douche en een paar uurtjes met een goed boek en een hapje en een snapje, besloten we ’s avonds wat te eten in het dorp Formerum.

Onderweg passeerden we net buiten Formerum de mooie oude boerderij op de foto hieronder. In het dorp kwamen we langs ‘de Koffiemolen’. Ons doel lag nog net wat verderop in het dorp: eetcafé ‘de Rustende Jager’ …


35 gedachten over “Even bijtanken

  1. Er is daar ook een wrakken museum en het gebouw lijkt er ook op want het is opgebouwd uit het wrakhout van een schip. Maar wegens corona kan het gesloten zijn. Best mooi daarbinnen hoor Zowel in het museum als in de tuin van het museum, zijn allerlei uiteenlopende voorwerpen te zien die in de loop van de jaren zijn aangespoeld en opgedoken bij Terschelling. Wie weet een tip maar dan wel even navragen op eiland of het open is.

    Geliked door 2 people

  2. Het was wel gezellig denk ik bij de Rustende Jager gezien de fietsen die daar staan. De rustende Jager komt overal voor denk wat naam betreft, er waren vroeger zeker veel jagers die rusten moesten na het schieten.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.