Zie de zon zakken

– Een virtuele vakantie 19 –

Toen we na de maaltijd weer naar buiten stapten, wachtte ons een aangename verrassing: de dikke grijze wolken waren volledig weggeblazen. Dat beloofde een nieuwe kans op een mooie zonsondergang. En dus togen we opnieuw naar het strand. Daar wapperden de vlaggen strak in top. De koude noordwesten wind hield de meeste toeschouwers in de luwte van het strandpaviljoen. Ik waagde me vol in de wind voor een uitgebreide fotoserie. Zo vaak ben ik tenslotte niet aan zee om van de zonsondergang te genieten …

27 gedachten over “Zie de zon zakken

  1. Stuk voor stuk ademloos mooi, en ja, ik weet exact wat je bedoeld met de zonsondergang vanaf het strand, zo vaak ben ik er ook niet, maar als het zo is, vanaf het strand of vanaf het schip… zo ademloos mooi! Jij hebt het prachtig weten te vangen!

    X

    Geliked door 1 persoon

    • De wind heeft zeker geen afbreuk gedaan aan de foto’s. Maar ik weet nog goed dat mijn vingers na enige tijd krom gespannen van de kou rond mijn camera zaten. Om ’t af te wennen en er ook maar ten volle van na te genieten, heb ik morgen nog een paar.foto’s van deze zonsondergang.

      Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.