Eindelijk wat sneeuw

Als ik me niet vergis, hadden we gisteren voor het eerst sinds 1 februari 2019 landelijk weer een laagje sneeuw …

En als ik dan ook goed heb geteld, is dat pakweg zo ongeveer 714 dagen … ’t Is toch om te janken …

Als ‘kind van de winter’ heb ik natuurlijk wel weer geprobeerd om alles eruit te halen. Maar dat viel niet mee …

Met amper twee cm sneeuw in je tuintje doe je niet zoveel, de beltsjeblommen (fuchsia’s) stalen er de show …

Daarmee had ik het in de tuin eerst wel bekeken. Tijd voor een klein ommetje, maar dat is voor morgen …

38 gedachten over “Eindelijk wat sneeuw

 1. De sneeuw fee had het hier in mijn omgeving ook maar weinig gestrooid zeg en jij had ook mooie foto’s kunnen maken dan ik zelf. Het was hier te snel weg helaas. Nu maar hopen dat het echt eens doorzet maar dat zal wel niet. Wij zijn waterland en geen sneeuwlandje.

  Geliked door 1 persoon

 2. We hebben in ieder geval weer even gezien hoe sneeuw eruit ziet, alhoewel er hier bitter weinig is gevallen. Dat ene metertje van mij is niet meer dan een centimetertje geworden.

  Geliked door 1 persoon

  • Op papier duurt de winter inderdaad nog lang. Maar kijkend naar de vooruitzichten kunnen we een winterse januari verder wel vergeten. Op naar februari dan maar. Zijn we ook meteen weer een stukje dichter bij de zomer en de vaccinatie. 😉
   Goeie zondag verder, Willy.

   Like

  • Dankjewel, Rudi. Je moet altijd proberen om er het beste van te maken. En dat heb ik dus ook bij de toch wat tegenvallende sneeuwval van gisteravond gedaan..’Putteke winter’ … mooie Vlaamse uitdrukking is dat.

   Like

 3. hahahaha ik vond het de moeite nog niet, en toen dat wel zo was, was het mij te donker, omdat ik het met flits dan minder mooi vind, dat is persoonlijk. Maar ik zie jou helemaal happy zijn met camera en al! Alleen daarom al is het een schitterende shoot 😀

  Ik heb vanmorgen mijn rondje tuin gedaan, ik heb de foto’s nog niet bekeken ga ik zo even doen.

  X

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.