Stekeligheden

Ken je dat …? Dat je naar een vogelkijkhut loopt …

… en dat dit het eerste is wat je ziet, wanneer je naar binnen stapt …?

… en dat er dan ook nog eens een soort van muggenvitrage voor de kijkopeningen heen en weer wappert …?

Ik denk dan: morgen maar weer gewoon thuis vogels kijken.

43 gedachten over “Stekeligheden

 1. dit is absoluut GEEN cadeau. Laatst moest ik naar het ziekenhuis en van de parking naar de ingang veel mondmaskers. Leuk… Morgen zien we weer de vogeltjes bij je thuis en geen mondmaskers en geen muggennet…

  Geliked door 1 persoon

 2. Het is toch verschrikkelijk.
  De muggenvitrage vind ik wel grappig. Kon je de vitrage niet aan de kant schuiven of was je arm niet lang genoeg?
  Dan maar weer lekker in jullie eigen tuin. In ieder geval dan geen last van troep en vitrage.

  Geliked door 1 persoon

  • Ik weet het, Willie, maar juist op zo’n plek midden in de natuur waar je normaal gesproken alleen naar toe gaat om naar vogels te kijken en van de rust te genieten, verwacht ik het niet. Ik zal dat gedrag ook wel nooit begrijpen, denk ik.

   Like

Reacties zijn gesloten.