Een heidelibel op de pergola

Kijkend naar die prachtig blauwe lucht zouden deze foto’s vandaag gemaakt kunnen zijn …

Toch lag deze heidelibel al een maand geduldig in mijn nog steeds goed gevulde archief te wachten op het moment waarop ik hier ruimte had om ze te publiceren. Soms denk ik wel eens dat ik teveel foto’s maak en publiceer. Maar ach, een mens moet toch wat … 😉

31 gedachten over “Een heidelibel op de pergola

    • Daar sluit ik me graag bij aan. Mensen hebben wat sommige dingen betreft een kort geheugen. Deze zomer was dan wel een stukje frisser dan de afgelopen jaren, maar de gemiddelde temperatuur lag nog altijd ruim boven het langjarig gemiddelde van de zomers uit de periode 1971-2000. Dat er bijna de dubbele hoeveelheid regen is gevallen ten opzichte van de eerder genoemde periode, heeft tuin en natuur alleen maar goed gedaan. Ik heb het niet zo op de hittegolfzomers van de voorbije jaren.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.