Een heidelibel op de pergola

Kijkend naar die prachtig blauwe lucht zouden deze foto’s vandaag gemaakt kunnen zijn …

Toch lag deze heidelibel al een maand geduldig in mijn nog steeds goed gevulde archief te wachten op het moment waarop ik hier ruimte had om ze te publiceren. Soms denk ik wel eens dat ik teveel foto’s maak en publiceer. Maar ach, een mens moet toch wat … 😉

31 gedachten over “Een heidelibel op de pergola

  1. Een originele fotoserie. Op deze manier maak je het spannender dan de recht op en neer foto’s van een libel.
    Of je teveel foto’s maak dat kan ik niet beoordelen. 😉 Ik weet wel dat ik het fijn vind dat je iedere dag een bericht plaats. Voor mij dus niet teveel.

    Geliked door 2 people

    • Daar sluit ik me graag bij aan. Mensen hebben wat sommige dingen betreft een kort geheugen. Deze zomer was dan wel een stukje frisser dan de afgelopen jaren, maar de gemiddelde temperatuur lag nog altijd ruim boven het langjarig gemiddelde van de zomers uit de periode 1971-2000. Dat er bijna de dubbele hoeveelheid regen is gevallen ten opzichte van de eerder genoemde periode, heeft tuin en natuur alleen maar goed gedaan. Ik heb het niet zo op de hittegolfzomers van de voorbije jaren.

      Like

Reacties zijn gesloten.