Langs de bui

Na die ene bui met natte sneeuw trokken er gisteren een groot deel van de dag vooral kleine buitjes met wat regen of natte sneeuw over de provincie …

De meeste fotogenieke bui zag ik aan het begin van de middag over de oostkant over Drachten trekken. Omdat ik op dat moment onderweg was naar een afspraak, heb ik daar helaas geen foto’s van kunnen maken …

Na afloop van die afspraak heb ik nog wel even een ritje naar de Jan Durkspolder kunnen maken. Onderweg zag ik deze fietser op It Nonnepaed langs één van die vele buitjes fietsen …

31 gedachten over “Langs de bui

  1. Het is best wel mooi om te zien hoe de neerslag uit een wolk naar beneden komt. Dat is één van de voordelen van wonen op het platte land. Hier in de stad zien mensen dat nooit en dat is wel jammer. Hou je warm Jan 😉

    Geliked door 1 persoon

  2. Het is vandaag behoorlijk koud buiten en gisteren ontvingen we slechts veel regen. Maar jij nam weer mooie kiekjes mee met je fietstochtje. Vanmorgen er ook even uit geweest op de fiets voor paar boodschapjes en moest weer even wennen hier aan. Nadat ik zo gevallen ben durf ik niet meer zo goed. En binnen is het nu toch wel heerlijker. Wens je fijne dag.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.