Ecokathedrale fotokuier 32-1

Vandaag is het precies een jaar geleden dat we de mooiste winterdag van 2021 hadden. Een week lang lag er al een mooie laag sneeuw en er kon zelfs enkele dagen op ijsbanen en ondergelopen weilanden geschaatst worden …

Zodra de wegen weer goed berijdbaar waren, ben ik die week naar de Ecokathedraal bij Mildam gereden. Want als er sneeuw ligt, toont de Ecokathedraal zich in mijn ogen vaak op zijn mooist. Ik heb er een heerlijk lange fotokuier gemaakt, zeker één van de mooiste van vorig jaar …

Vandaag deel 1 van die winterse wandeling

33 gedachten over “Ecokathedrale fotokuier 32-1

 1. Een serie met sneeuw is al heel mooi. Een fotokuier in de Ecokathedraal met sneeuw is prachtig. Nu we zo weinig sneeuw hebben tegenwoordig is een dergelijke serie helemaal geweldig. Ik hoop ooit nog eens een fotokuier in de sneeuw in de Ecokathedraal samen met jou te maken. 🙂

  Geliked door 1 persoon

 2. Je hebt er een prachtig stuk winterbelevenis van gemaakt, Jan.
  je weet écht niet, wanneer zo iets moois weer terugkomt. Bij verlangen naar sneeuwpracht zoek ik gewoon jouw video op.
  Hartelijke groet, Zem.

  Geliked door 1 persoon

 3. Onmiddellijk worden hier mooie herinneringen opgeroepen. Zonder het mooie en zachte wit dan, wat alles extra stemmig maakt, samen met de muziek.
  Die ijzig witte week in volle zon in 2021 zit ook in mijn geheugen gegraven.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.