Ecokathedrale fotokuier 33 (1)

Het korte, maar krachtige februariwintertje van 2021 was snel vergeten. Na het overheersende sneeuwwit volgde er in het voorjaar al snel een uitbarsting van kleur en fleur …

In dit laatste weekend van februari 2022, waarin het weer voor het eerst dit jaar aan voorjaar doet denken, neem ik jullie mee op de eerste van twee kuiers die ik vorig jaar in mei in de Ecokathedraal heb gemaakt …

26 gedachten over “Ecokathedrale fotokuier 33 (1)

  1. Blijkbaar heeft iemand tulpen en andere kleurrijke bloemen geplant. Ik vind het heel mooi, ik hou van kleur, maar heb toch een klein vraagje bij de natuurlijke groei die toch de oorspronkelijke bedoeling was, het groen dat overwoekert?
    Wat niet belet, ik vind het kleur-rijk en bloemig mooi.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.