De dotterbloem in de vijver

De dotterbloem in de vijver doet het weer erg goed dit voorjaar. Daar heeft hij ook alle kans voor gekregen, omdat de merels de plant in het vroege voorjaar nu eens niet half uit elkaar hebben getrokken bij hun onweerstaanbare drang om nestmateriaal te verzamelen …

Voordat de schoonheid straks weer is verdwenen, heb ik er vorige week nog maar eens een kleine fotoserie van gemaakt …

25 gedachten over “De dotterbloem in de vijver

  1. Dat is een feest, dotterbloemen bij de vijver, bij mij staan ze al 30 jaar, ooit klein plukje geplant en het werden er steeds meer. 20 jaar geleden stonden in de natte weilanden rondom Aubel en Battice hele hellingen vol. Helaas alles gedraineerd , bebouwd of volgezet met mais.

    fialas

    Verzonden vanuit Mail voor Windows

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.