Grazers langs de Geasten

Een groepje koeien stond vredig te herkauwen in een weiland aan het eind van de doodlopende weg de Geasten (Google Maps) onder Oudega…


Het onderstaande duo, hierboven nog verborgen in de kleine kudde, wist me te verleiden tot het maken van een kleine serie dubbelportretten met een vleugje tegenlicht …

Best kans dat ze hier nu voor het laatst grazen, want dat wordt lastig in het nieuwe meer op een diepte van 2.50 m. En zeekoeien zullen hier wel niet gedijen …

36 gedachten over “Grazers langs de Geasten

  1. Ik zie hen ook heel graag Jan en heb ze onlangs dan ook weer met veel plezier mogen begroeten. Maar als het aan die regering /politiek ligt is dit straks verleden tijd hier in de Alblasserwaard. Maar gelukkig zijn hier nog boeren die de regels aan hun laars lappen. en ze lekker allen de weide in laat gaan. En ik hoop dat ze bij jou ook nog even mogen genieten van het buiten zijn want ja zeekoeien horen daar niet hoor. Het zijn de schilderijen an menige weiden maar als het water te hoog zal worden daar is het nog de vraag hoelang ze buiten mogen zijn. Wellicht kunnen de koeien dan elders gaan staan als het de omgeving wordt verdiept.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.