Herfsttinten van de druif

De hoeveelheid kleur en fleur is in onze tuin snel afgenomen de afgelopen weken. De meeste kleur is momenteel nog te vinden in de hoek van een van de druivenstokken. Daarom heb ik tussen 22 oktober en 4 november eens wat foto’s van gemaakt van de verkleurende bladeren, die dit jaar erg mooi zijn …


Het is boeiend om te zien hoe de bladeren allemaal in hun eigen tempo en op hun eigen manier verkleuren. De variëteit aan kleuren is enorm, maar ook de tekening van de nerven is vaak erg mooi om in detail te bekijken. En dan hebben we ’t nog niet eens gehad over de sporen die diverse beestjes op en in de bladeren hebben achtergelaten …

43 gedachten over “Herfsttinten van de druif

  1. Deze kleuren is zeker heel mooi gezicht. Ik vind eerste foto heel apart om te zien. Hele mooie foto’s geworden. Bij ons gaat het heel hard vallen. Straks komen felle regen eraan. Belooft wat…. Fijne zondag.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.