Na een zachte jaarwisseling

De hazelaar lijkt zich van het flitswintertje half december weinig te hebben aangetrokken. Hoewel hij zijn bladeren nog maar net heeft laten vallen, staat de hij na een luidruchtige jaarwisseling, die zich voltrok bij een temperatuur van 13,5°C, al te pronken met katjes èn rode bloemetjes … *

 • Behaalde resultaten uit het verleden bieden ook op dit vlak geen garantie voor de toekomst. Het betekent derhalve niet dat een vroeg voorjaar gegarandeerd is.

38 gedachten over “Na een zachte jaarwisseling

 1. Positieve dingen zijn altijd leuk en ik ben dat vuurwerk kei beu. Hier was een vuurwerkverbod maar men lapte het gewoon aan zijn laars. Het begon al rond 10u en duurde heel de nacht door. Leuke foto van die piepkleine bloempjes

  Geliked door 1 persoon

  • Ik heb er op zich geen probleem mee wanneer het zich tot pakweg twee uur ’s nachts duurt, maar dit ging echt de hele nacht door. Voor veel dieren is het vuurwerk rampzalig. Hopelijk komt die kat snel weer tevoorschijn.

   Like

 2. Er kan nog van alles gebeuren wat het weer betreft. Mocht er nog een strenge winter komen dan redt de hazelaar zich vast ook wel weer.
  Vervelend dat de jaarwisseling bij jullie luidruchtig was en dat je pas laat in slaap kon komen, zo las ik ergens in een reactie. Vanavond maar wat eerder onder de wol. 😉

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.