Terug bij de dansende bomen

De boswandeling waarover ik eerder deze week schreef, moest me terugbrengen naar de dansende bomen die ik in maart 2006 heb gefotografeerd. Met mijn langetermijngeheugen is nog altijd niet zoveel mis, want hoewel ik er sindsdien niet meer was geweest, liep ik er zo weer naar toe …


Ze staan er dus nog. Maar de jaren hebben hun tol geëist. Dansen zoals ze dat 17 jaar geleden deden, zit er niet meer in. Na de amputatie van één van zijn ooit zo machtige armen, kan hij haar niet meer zwierig omhoog werpen om haar vervolgens weer stevig op te vangen …

Het is nu echt schuifelen geworden. Maar ze hebben elkaar nog. Iets minder verstrengeld dan 17 jaar geleden staan ze nog heel innig samen aan de Beakendyk (Google Maps)

33 gedachten over “Terug bij de dansende bomen

  1. Mooi om het verschil te zien tussen 17 jaar geleden en nu. Ach, ik dans ook niet meer zo zwierig dan 17 jaar geleden. Schuifelen is een goed alternatief, vooral als men 17 jaar is. 😉
    Ook al raken ze in verval het is nog steeds een bijzonder gezicht.

    Geliked door 1 persoon

  2. Moest hier even denken aan het marketingtrucje van Albert Heijn met zijn “buitenbeentjes” 🙂 Een tweede kans voor misvormde groenten en fruit die anders ZOGENAAMD weggegooid zouden worden. Het ligt er maar aan hoe je er tegenaan kijkt. Misvorming of kunst in de natuur. Wat mij betreft is de verstrengeling van de bomen op jou foto’s een staaltje van natuurlijke kunst

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.