Ecokathedrale fotokuier 5

Na de wel erg korte Ecokathedrale fotokuier samen met een vriend in december 2005, heb ik februari 2006 weer een langere rondgang door de Ecokathedraal in Mildam gemaakt. Tijd voor het zondagse moment van rust met beeld en muziek uit de Ecokathedraal …

17 gedachten over “Ecokathedrale fotokuier 5

 1. Hey Marlou, om te beginnen welkom terug uit het hele hoge noorden. Hopelijk was je reis succesvol, maar dat lees ik vandaag of morgen vast wel op je blog.
  Lief dat je speciaal nog eens naar dit bericht kwam om me sterkte te wensen met mijn qutenza-behandeling. Bij WordPress kunnen we per bericht instellen of we reacties op prijs stellen. Bij het bericht van gisteren had ik de reacties bewust uitgeschakeld, omdat de meeste volgers me vorige week al sterkte hadden gewenst. Jouw reactie wordt natuurlijk alsnog gewaardeerd, dank daarvoor! En ik heb de behandeling weer goed doorstaan. Nu wacht ik weer af tot het gaat werken.

  Like

 2. Hey Jan,

  ik kan ineens niet meer bij je laatste bericht (over de Qutenza) reageren. Zie nergens een reageerknop.
  Heb het wel geliked, maar eigenlijk wil ik je gewoon sterkte wensen. Dus vandaar dat ik even bij je fotokuiser terugkom.
  Ik heb De Qutenza aangeklikt en gelezen, wat er dan met je gedaan wordt.
  Best wel heftig…

  Nogmaals sterkte en groetjes van Marlou

  .

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.