Ecokathedrale fotokuier 6

Wat de Ecokathedraal vooral zo mooi en spannend maakt, is het samenspel tussen de natuur en al die gestapelde bouwwerken. Dat was in de eerste 5 delen van deze serie nauwelijks te zien, omdat ze zich vooral in grijze en winterse omstandigheden afspeelden.

Deze zesde ‘Ecokathedrale fotokuier’, die ik gemaakt heb op een zonnige maandagmiddag in oktober 2006, toont de Ecokathedraal voor het eerst met wat meer kleur en fleur. Een groepje jongeren liet zich die middag in of door de Ecokathedraal inspireren tot het maken van een theaterstuk …

Volgende week zondag deel 7.

13 gedachten over “Ecokathedrale fotokuier 6

 1. Dag Jan,

  wat is dat toch een magische en inspirerende plek.
  Het lijkt, alsof alles zomaar een beetje neer is gegooid, maar mooi niet: daar is beleid bij geweest.
  Echt mooi… , terwijl je rond kuiert.
  Die blauwe steentjes, mozaiek-achtig… mooi!

  Groetje svan Marlou

  .

  Geliked door 1 persoon

 2. Ook vandaag weer genoten van je serie.
  Bijzonder dat je het groepje jongeren kon vastleggen. Een paar witte hoeslakens uit de kast van moeders halen en klaar is het theater. 😉
  In deze serie heb je inderdaad veel kleur toegevoegd. De bouwsels zien er ten opzichte van de huidige tijd nog wel maagdelijk uit. Maar als we geduldig afwachten dan komt dat zeker nog naar voren in je komende zondagse series.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.