Zon en dauwdruppels

Na het grijze en regenachtige weer van de afgelopen dagen, schijnt vandaag de zon gelukkig weer …

En na de regendruppels volgden vandaag ook weer dauwdruppels, en die zie ik toch liever dan regendruppels …

29 gedachten over “Zon en dauwdruppels

        • Dat is wat lastig te zien en uit te leggen, maar ik denk toch dat je door de druppel heen kijkt. Wel is het zo dat er daarbij een beeldomkering plaatsvindt, waardoor je de wereld op zijn kop ziet in de druppel. Dat kun je het best zien bij foto 4. In het midden zie je daar de overkant van het water, je kunt er zelfs een paar bomen of struiken in herkennen. Door de bolle vorm van de druppel zie je links en rechts het riet en gras op de oever aan deze kant van het water. Maar ik sta open voor een andere uitleg. 🙂

          Like

Reacties zijn gesloten.