Zaaddoosjes

Zeker met het zachte weer krijg ik er steeds meer lol in om wat in de tuin rond te scharrelen met de camera. Voor wie het wil en kan zien, valt er eigenlijk altijd wel iets te fotograferen …

En dat hoeft niet eens altijd leuk en levendig groen of anderszins kleurig leven te zijn. Ook dood materiaal kan erg mooi zijn. Zondagmiddag viel mijn oog op een paar fotogenieke zaaddoosjes …

37 gedachten over “Zaaddoosjes

 1. Ha Afanja,

  maar… er is een hoop voor nodig:
  De juiste camera,
  de juiste fotograaf en
  het juiste oog…

  Oh ja… een tuin die niet persé winterklaar gemaakt is.

  Toevallig allemaal bij jou dus!
  Complimentjes!

  Groetjes van Marlou

  .

  Geliked door 1 persoon

  • Dank je, Marlou..Onze tuin was begin december al winterklaar, maar dat hoeft niet te betekenen dat het allemaal strak en supernetjes is. Onze tuin leeft en mag altijd wat rommelig zijn. En nee, dat is geen toeval. 🙂

   Like

 2. Ja prachtig weer, doe ik ook vaak, sterker nog, ooit heb ik het getekend zelfs, uitgebloeide tulpen, die heb ik nog wel liggen ergens, hahaha toen vroeg men.. waarom ik dat zou doen. Nou ja, waarom niet? Hoort er ook bij en misschien is dit wel mooier om te zien. Weer eens iets anders.

  Qua foto’s, nam ik een maand terug ook al zaaddoosjes uit een tuin op, heb ze alleen nog niet neer gezet.

  X

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.