Druppeldrieluik

Het was een donkere en natte boel in de tuin gisteren. En vandaag is het al niet anders. En dat alles aan het eind van een januarimaand die ook alweer 2 of 3 graden warmer is dan het langjarige gemiddelde van eind vorige eeuw.
’t Is om te janken …

Het enige lichtpuntje dat ik erin kan zien, is dat het weer nieuwe kansen biedt om druppels te fotograferen. De mooiste hingen aan een kettinkje onder de tweede pergola. In twee uitsneden zie je door de fraaie lenswerking twee verschillende perspectieven van ons tuintje …

16 gedachten over “Druppeldrieluik

  1. Je had geduld, zo te zien. Ik bewonder dat en ook het resultaat.
    Goed onderwerp in deze natte dagen.
    Hier was het afwisselend zonnig en droog, met vlagerige harde windstoten.
    Ik werd wakker van maar leed er niet onder. 🙂

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.