Waardeloos

Tot dusver vind ik het allemaal maar knap waardeloos deze week. Niet alleen is het weer schier eindeloos grijs, saai en nat. Ik heb in de tuin ook nog eens twee keer een voltreffer van een vogel te verwerken gekregen. En nee, dan bedoel ik niet dat ik een vogel netjes op de foto heb gezet, maar dat ik twee keer vol geraakt werd door vogelpoep. En dan heb ik alles wat verder tegenzat nog niet eens genoemd …

Deze druppel was weliswaar mooi helder, maar hij geeft met het oog op de toekomst niet meer inzicht dan de befaamde glazen bol. Misschien moet ik de rest van de week zekerheidshalve maar gewoon binnen blijven …

44 gedachten over “Waardeloos

  • Na een grijze start werd het ook hier vanmiddag nog even lekker zonnig. Daar heb ik geen enkel probleem mee, maar de alom ontwakende lente bezorgt me toch wel dubbele gevoelens. Nog even een winterse periode was me eerlijk gezegd liever geweest. 🙂

   Geliked door 1 persoon

   • Idd ja, al zie ik op de Windfinder, een app voor vooral de wind maar zeker ook de temperatuur, is dat er volgende week toch wat kou aan gaat komen. De winter is nog niet voorbij….meestal roert maart nog even zijn staart….koud met een zon, lijkt me heerlijk! Ook voor de fotografen onder ons! Dat suffe grijze weer is niks.

    Geliked door 1 persoon

  • Leuk om jou hier weer eens even te zien.Ik kan me voorstellen dat het voor jou ook allerminst een topweek is.
   We moeten de blik zachtjesaan maar maart gaan richten, lijkt me, want ook in de eerste helft van februari wordt het niks met de winter.

   Like

Reacties zijn gesloten.