Terug naar de actualiteit

Mijn onderdanen laten nog steeds geen fotokuiertjes van enig formaat toe. Maar tussen de buien door heb ik de afgelopen dagen in de tuin wel weer wat foto’s bijeen weten te sprokkelen. Daarom schakel ik van de zeegezichten uit juni 2005 even over naar de actualiteit …

Niet eerder heb ik de prunus achter in de tuin zo vroeg zien bloeien als dit jaar. Al op 22 februari openden de eerste knoppen zich voorzichtig, terwijl dat in voorgaande jaren op zijn vroegst ergens in de tweede helft van maart het geval was. Ik zie de kwetsbare bloemetjes liever vrolijk afsteken tegen een strakblauwe lucht, maar met al die druppeltjes hebben ze ook wel wat …

32 gedachten over “Terug naar de actualiteit

  1. Ik hou wel erg van bloesems. Wat heb je mooie foto’s gemaakt. Deze reis is wel te vroeg. Mooie regendruppels op bloemen. Dan maakt je foto’s nog mooier door. Bloems hebben wel verschillende kleuren. Bij ons in de buurt hebben zacht roze en wit en knal roze. Ik heb je foto’s genoten. Alvast fijn weekend.

    Geliked door 1 persoon

  2. Zo delicaat mooi. Met een blauwe hemel zou het inderdaad nog mooier zijn, maar voorlopig moeten we het dus doen met een grijze hemel en heel veel regen. Hier nog geen sneeuw gezien. Een vlokje sneeuw op zo’n bloesem lijkt me ook niet verkeerd om te zien, maar of het goed is voor de bloesem is maar de vraag.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.