Bij de haven

– Een virtuele vakantie 30 –

Twee uur later waren we bij de haven. De veerboot ‘Midsland’ lag al aangemeerd aan de kade. Wij hadden echter kaarten voor de snelle catamaran ‘Tiger’, en dus hadden we nog wat tijd over. Hoewel het intussen zwaar bewolkt was, en de temperatuur ook een stuk was gedaald, lukte het toch om nog even met z’n drieën in de luwte op een terrasje te zitten …

23 gedachten over “Bij de haven

 1. De eerste foto met die dreigende wolken is geweldig.
  Ik wist niet meer dat het toen je eerste kennismaking was met Terschelling. Ik kwam er als kind al regelmatig omdat een neef van mijn vader in West-Terschelling een supermarkt had. Mijn vader was een familiemens en vond het leuk om die neef van tijd tot tijd te bezoeken. En natuurlijk later toen we zonder ouders op vakantie konden. Mooie tijden.
  Ook ik ben verliefd op Terschelling en toch kom ik er nu te weinig. Ik hoop van harte dat het er 2021 weer eens van komt!

  Geliked door 1 persoon

 2. Die wolken in de eerste foto geweldig, alleen niet zo fijn als je vakantie hebt
  RE: hou je dat bij?
  dat doet de computer van de fiets automatisch Jan,
  september 1375 Km dat ga ik in oktober lang niet halen 🙂

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan het gaf wel mooie foto’s met dreigende luchten en de zee als ik me ogen sluit dan reuk ik de zeelucht.
  Als deze foto’s uit 2009 zijn hoop ik dat je er toch nog vaker ben geweest.
  Terschelling moet heel mooi zijn, ik ben alleen op Texel geweest en daar heb ik ook genoten.

  Jan fijn weekend gewenst.

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan, ik neem aan dat je serie “virtuele vakantie” een terugblik op 2009 is. Dat was getuige een van onze fotoalbums het jaar met al die gele “National Geographic” vensters her en der op Terschelling.

  Geliked door 1 persoon

  • Dat heb je goed gezien, C. 🙂
   Mijn eega en onze vriendin waren er vaker geweest, maar gek genoeg was het voor mijn de eerste keer dat ik op Terschelling was. Maar ik ben wel meteen ‘verslaafd’ geraakt. Sindsdien zijn we nog een paar maal geweest. En als het aan mij ligt, gaan we er nog zeker vaker naar toe zo ‘bruintje’ het kan trekken. Dat huisje van jou lijkt me ook geen verkeerd plekje.

   Like

Reacties zijn gesloten.