Bij de haven

– Een virtuele vakantie 30 –

Twee uur later waren we bij de haven. De veerboot ‘Midsland’ lag al aangemeerd aan de kade. Wij hadden echter kaarten voor de snelle catamaran ‘Tiger’, en dus hadden we nog wat tijd over. Hoewel het intussen zwaar bewolkt was, en de temperatuur ook een stuk was gedaald, lukte het toch om nog even met z’n drieën in de luwte op een terrasje te zitten …

23 gedachten over “Bij de haven

 1. De eerste foto met die dreigende wolken is geweldig.
  Ik wist niet meer dat het toen je eerste kennismaking was met Terschelling. Ik kwam er als kind al regelmatig omdat een neef van mijn vader in West-Terschelling een supermarkt had. Mijn vader was een familiemens en vond het leuk om die neef van tijd tot tijd te bezoeken. En natuurlijk later toen we zonder ouders op vakantie konden. Mooie tijden.
  Ook ik ben verliefd op Terschelling en toch kom ik er nu te weinig. Ik hoop van harte dat het er 2021 weer eens van komt!

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan het gaf wel mooie foto’s met dreigende luchten en de zee als ik me ogen sluit dan reuk ik de zeelucht.
  Als deze foto’s uit 2009 zijn hoop ik dat je er toch nog vaker ben geweest.
  Terschelling moet heel mooi zijn, ik ben alleen op Texel geweest en daar heb ik ook genoten.

  Jan fijn weekend gewenst.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.