Miniatuur sneeuwsculptuur

Bij het sneeuwruimen heb ik een deel van de sneeuw maandagmiddag tamelijk achteloos van het pad in de borders geschoven en gegooid …

Gistermiddag zag ik, dat een kluitje sneeuw heel mooi stond te balanceren in één van de borders. Ik kon het niet laten om even een kleine serie te maken van deze miniatuur sneeuwsculptuur …

37 gedachten over “Miniatuur sneeuwsculptuur

 1. Of je had al een creatieve geest en dat komt je met de beperkingen goed van pas of je bent door de beperkingen creatief geworden. Het maakt niet uit, jij ziet veel meer dan menig ander. De ander die er te snel aan voorbij loopt.
  Het is dus een meesterlijke serie.

  Geliked door 1 persoon

 2. Sneeuw ‘kunst’, gecreëerd door moeder natuur of koning winter, ’t is zoals je het zelf het liefst benoemt 🙂
  Bij het bekijken van deze foto’s bevalt het gevoel van minimalisme gevoel van de fotograaf me heel goed !
  Uit bijna niets, ‘iets’ maken dat mooi is en bovendien nog rust uitstraalt…,
  dat kan alleen een verdomd goede fotograaf klaarspelen !
  Toppie hoor !

  Geliked door 1 persoon

  • Dankjewel, Dirk. Leven met beperkingen maakt creatie, denk ik. De MS brengt in een week als deze de beperking met zich mee dat ik zuinig met de kracht in mijn ledematen om moet gaan. Het liefst zou ik ieder dag de natuur in trekken nu de wereld zo mooi wit was. Dat heb ik ook wel gedaan, maar met mate. Dat probeer ik te compenseren door bewust goed rond te kijken in eigen tuin. Daar ben ik deze week wel urenlang actief geweest, maar dan kan ik tussendoor regelmatig even zitten. Uit jouw complimenteuze reactie maak ik op, dat die manier van compensatie wel goed is uitgepakt. 🙂

   Geliked door 1 persoon

  • Het is allemaal begonnen met een paar ijskristalletjes zoals ik ze eerder deze week in close-up liet zien. Daarvan vielen er in de afgelopen week een heleboel in ons tuintje neer. Een deel daarvan heb ik bewerkt met de sneeuwschuiver. En als je daar dagen met vorst overheen laat gaan, dan kun als je heel goed oplet dit soort toevallige schoonheden her en der zien liggen.
   Dus … zo ongeveer … 😉

   Like

Reacties zijn gesloten.