28 gedachten over “Last resorts (1)

 1. Pingback: Last resorts: de Ecokathedraal | Afanja's Weblog

  • Toch zie je er maar zelden kinderen. Hoe aantrekkelijk ook, het is echt geen speeltuin. Dat zou wat al te gevaarlijk zijn. Kinderen mogen er alleen komen onder begeleiding van ouders of andere volwassen begeleiders.

   Like

    • Ik had er al een paar maal eerder na toe willen gaan, maar het weer weerhield me er elke weer van. Mijn benen waren gisteren bij vertrek al niet erg krachtig aan, maar omdat het goed weer was voor een ritje en een klein kuiertje, was de Ecokathedraal weer een perfecte locatie. Nadat ik het hoge gedeelte linksvoor had bedwongen, vonden mijn onderdanen het welletjes. Want zoals je hebt gezien, is het voordeel van de Ecokathedraal, dat er overal wel muurtjes zijn om even te gaan zitten. En het plekje van gisteren bood een mooi uitzicht op een struik vol vlinders … 🙂

     Hopelijk hadden jullie een goed alternatief voor Fryslân, maar het zal vast behelpen geweest zijn. 😉

     Geliked door 1 persoon

     • We vertrekken morgen, richting Zwolle. Maar de weergoden zullen ons niet welgezind zijn, zoals eigenlijk een groot deel van de vakantie al😦. Maar we wagen het erop. En de Maasstreek deden we al in juli.

      Like

Reacties zijn gesloten.