Lichte rijp in de tuin

Na een nacht met lichte vorst en wat mist lag er vanmorgen een laagje rijp in de tuin …

Dit haalt het natuurlijk niet bij de echte ruige rijp, maar het geeft toch even een winters gevoel. Lang lijkt dat helaas weer niet te duren, vanaf morgen lijken we in ieder geval een week met maximumtemperaturen in de dubbele cijfers te krijgen …

36 gedachten over “Lichte rijp in de tuin

  1. Van die mooie kleine momenten kan ik ook zo genieten en rijp geeft soms ook ware kunstwerkjes. Je fotografie was ook weer heel mooi. Gelijk even doorgeven hier dat ik de Mens en de Natuur website alleen gaat beheren en er ook zal posten. Alle andere zijn verwijderd aldaar. Helaas kan je de URL niet veranderen maar ach het gaat om wat ik wil delen toch?

    Geliked door 1 persoon

  2. Hier blijkt maar weer dat het niet altijd ruig hoeft te zijn… dit is een prachtige serie van deze fijne rijp.
    De eerste foto vind ik prachtig, maar de tweede overtreft en kan zo aan de muur. Dat is een waar kunstwerk.
    Fijne avond en vooral een hele goede zondag gewenst!

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.